Info: Harlinger Steegjesloop zondag 5 mei 2019

28 februari 2019 Uit Door Topmoppies
Presteren en genieten op bevrijdingsdag!

Meld je aan en maak je familie, vrienden, buren, vereniging of collega’s ook enthousiast voor de eerste Harlinger SteegjesLoop.

Je kunt deelnemen aan de volgende categorieën:
* 10  KM SteegjesRUN  € 25,- (pp) hardlopen
* 10  KM SteegjesRUN  € 25,- (Team pp) hardlopen
* 5,5 KM SteegjesRUN  € 15,- (pp) hardlopen
5,5 KM SteegjesRUN  € 15,(Team pp) hardlopen
*
5 KM SteegjesLoop  €  7,50 (Volwassenen pp)
*
5 KM SteegjesLoop  €  5,- (Kids tot 16 jaar pp)
*
5 KM SteegjesLoop  € 25,- Gezinskaart (voor 2 volwassenen en meer dan 2 kinderen)
Wat kun je verwachten?
* Startnummer (Hardlopers)
* Tijd waarneming (Hardlopers)
* Startpakket
* Een blijvende herinnering
* Muziek voor en na de finish. Niet alleen de loop zelf is leuk, maar ook voor de start en na de finish kunnen deelnemers met elkaar van hun sportieve prestatie genieten.
* Voor de liefhebbers een gezamenlijke warming up
* Alle inschrijfgelden komen ten goede aan Stichting HULPHOND…., dáár doen we het voor!
Tips:
– U kunt voorinschrijven tot en met 4 mei 2019
– Betalen via iDeal www.topmoppies.nl
– Schrijf je in als Bedrijf of Team, wilt u een factuur op bedrijfsnaam, stuur dan e-mail aan: info@topmoppies.nl
Alle belangrijke informatie op een rij:
* Start & Finisch. De start van beide afstanden is vanaf de Grote Bredeplaats
* vanaf 09.15 uur  tot 10.30 – Startnummers afhalen 10 km en 5,5 KM
* vanaf 09.15 uur verzamelen in het startvak
* 09.50 uur – Gezamenlijke warming-up 10 km hardlopers
* 10.10 uur – Start HarlingenSteegjes/Run 10 km
* 10.45 uur – Gezamenlijke warming-up 5 km hardlopers
* 11.00 uur – Start HarlingenSteegjes/Run 5 km
* 12.00 uur – Prijsuitreiking 10 KM en 5 KM met muziek na de finish.
* Start & Finisch. Start Steegjesloop wandeling is vanaf de Grote Bredeplaats
* 13.00 tot 14.00 uur – Start HarlingenSteegjesloop/ wandeling
* 12.00 tot 19.00 uur- Muziek voor en na de finish. Na het volbrengen van de Steegjesloop is er voldoende

gelegenheid tot het nuttigen van drankjes en hapjes op de Grote Bredeplaats, het feest nog lang niet over!!

Bedrijven/Teamloop
Ook als bedrijf en vereniging kun je deelnemen aan de Eerste Harlinger Steegjesloop…
Een mooie gelegenheid om personeel en relaties een sportieve beleving aan te bieden.
Samen met uw collega’s en/of relaties kunt u aan de start staan van een 10 of 5,5 km wedstrijd en werken aan teambuilding.

Wil je ook een steentje bijdragen aan de HarlingerSteegjesLoop? Dat kan op verschillende manieren, voor en tijdens het evenement. Help & doe mee!

Aansprakelijkheid
De organisator kan op grond van overmacht besluiten het evenement geen doorgang te laten vinden. Bij afgelasting door overmacht zal geen nieuwe datum worden vastgesteld. In dit geval zal geen restitutie van inschrijfgelden aan deelnemer plaatsvinden.
De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het oplopen van persoonlijk letsel noch voor het zoekraken of het beschadigen van persoonlijke eigendommen.